Handelsbetingelser

Netbutikken er ejet af Forlaget TekstXpressen, Gl. Strandvej 75A, 5500 Middelfart, CVR nr. 14725938.


Betaling

Her i netbutikken kan du betale med Dankort/VISA-Dankort. Ønsker du at betale på anden måde (fx MobilePay), så kontakt forlaget.

Netbutikken anvender DIBS Payment Services, der sikrer, at din betaling med kreditkort i butikken er sikker og godkendt af PBS.
Hos DIBS kan du læse om sikker betaling.
Hos Forbrugerrådet kan du læse mere om betaling via internettet.

Alle priser er inkl. 25% moms

Beløbet inkl. porto/fragt bliver trukket på din konto samme dag, som varen bliver afsendt.

Der tages forbehold for prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte og udgåede varer samt ændring i specifikation i produktet samt trykfejl.


Leveringsbetingelser og -tid

Leveringstiden fremgår af den enkelte vare (oftest 3-5 hverdage).

Ordrer på trykte/fysiske bøger bliver tillagt leveringsomkostninger (porto/fragt) iht. til PostDanmarks til enhver tid værende takster til lavest mulig pris. Leveringsomkostningerne fremgår løbende gennem hele betalingsforløbet.

Netbutikken leverer kun trykte/fysiske varer til Europa, mens e-bøger bliver leveret verden over.
Ønsker du at bestille en vare, der skal sendes til lande udenfor Europa, så kontakt os for nærmere information på (+45) 4050 3868 eller mail.

Leveringstid af fysiske/trykte bøger i Danmark er 3-5 arbejdsdage - udenfor Danmark lidt længere.

Leveringstid for e-bøger er max 24 timer - dog oftest meget hurtigere, da vi på arbejdsdage ekspederer e-bøger to gange dagligt. Vi tager dog forbehold for tekniske problemer.


Modtagelse af varen

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at du har modtaget den rigtige vare straks ved modtagelsen. Anmeldelse af beskadigede varer sker hos PostNord eller anden leverandør eller fragtmanden indenfor 2 dage.


Fortrydelsesret

Vi håber, du er tilfreds med det, du har købt hos os. Skulle du dog alligevel fortryde dit køb, har du altid 14 dages fuld returret efter, at du har modtaget varen/fysiske bøger.

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal 'varen samt emballagen være i hel og ubrudt stand'. Ved fysiske bøger betyder det, at der ikke må være bladret i bogen, da bogen dermed ikke kan gensælges.

Vedr. fortrydelse af køb af e-bøger:
Da vi udstyrer e-bøgerne med en unik sikkerhedskode, mener vi ikke, de er omfattet af 14 dages fortrydelsesret. Skulle du alligevel - imod vores forventning - fortryde dit køb af e-bogen "Bogen om allergi", så skriv dine bevæggrunde i en mail, så tager vi en snak derfra. post@forlaget-tekstxpressen.dk


Reklamation

Der er efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført skaden.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 24 måneder, bliver reklamationen altid anset for at være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Ønsker du at reklamere over et produkt, skal du sende det til os på vores adresse vedlagt enten en kopi af kvittering eller ordrenummer.


Returadresse

Når du sender varer retur eller ønsker at komme i kontakt med os, kan du gøre det her:
Forlaget TekstXpressen
Gl. Strandvej 75A
5500 Middelfart
Tlf 4050 3868
Mail
CVR nr: 14725938


Din sikkerhed

Forlaget TekstXpressen bruger ikke de oplysninger, du giver i forbindelse med handlen, til andre formål end at gennemføre den ønskede handel. Vi videregiver eller sælger under ingen omstændigheder oplysninger om vores brugere til andre. Betalingsdata skal vi i henhold til gældende regnskabslovgivning dog opbevare i 5 år.

Til butik

Forlaget TekstXpressen bruger ikke de oplysninger, du giver i forbindelse med handlen, til andre formål end at gennemføre den ønskede handel. Vi videregiver eller sælger under ingen omstændigheder oplysninger om vores brugere til andre.


Indkøbskurv: 0 varer tilføjet
Send til en ven Print